Таліби / Афганістан перетворюється на "Ісламський емірат": таліби ... : 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country.

Таліби / Афганістан перетворюється на "Ісламський емірат": таліби ... : 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country.. Видайте молодих синів або позбавите їх. Бойовики талібану заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Таліби зайняли президентський палац й готуються проголосити ісламський емірат. 12 серпня, 12:26 світ 1. Хто не погоджується з цією ідеологією.

Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у. 12 серпня, 12:26 світ 1. Бойовики радикального руху талібан захопили стратегічно важливе місто джелалабад в афганістані. Рух талібан запропонував владі афганістану перемир. До речі таліби націлилися на весь.

Таліби контролюють Кабул за винятком аеропорту, підступи ...
Таліби контролюють Кабул за винятком аеропорту, підступи ... from interfax.com.ua
Таліби поки що не коментують ці напади. Не нападати на них, поки ті виходять із афганістану. Об'єктами їхніх нападів часто стають школи; Делавар сказав, що таліби контролюють уже 85% території афганістану. Зазначається, що таліби продовжують бої за контроль над містом кундуз, столицею північної провінції кундуз попри те, що у неділю вони встановили свій прапор на головній площі міста. Таліби готові на три місяці припинити вогонь, якщо влада країни відпустить сім тисяч взятих у полон бойовиків. Таліби бродять по вулицях афганської столиці в непримітному одязі й стріляють в тих, хто хоче потрапити в аеропорт, або пробує втекти з недавно захопленого міста. Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять

Ці напади стали першими після закінчення у вівторок, 26 травня.

Не нападати на них, поки ті виходять із афганістану. Видайте молодих синів або позбавите їх. Учитель англійської мови, що застряг в кабулі. Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять Про це пишуть іноземні змі, у тому числі al arabiya та російська служба bbc. Таким чином бойовики контролюють вже 18 важливих міст. Бойовики радикального руху талібан захопили стратегічно важливе місто джелалабад в афганістані. Таліби захопили владу в афганістані: Об'єктами їхніх нападів часто стають школи; Таліби готові на три місяці припинити вогонь, якщо влада країни відпустить сім тисяч взятих у полон бойовиків. Ці напади стали першими після закінчення у вівторок, 26 травня. Бойовики талібану заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у.

Ці напади стали першими після закінчення у вівторок, 26 травня. Учитель англійської мови, що застряг в кабулі. Таліби активізувалися після початку виведення військ сша. 12 серпня, 12:26 світ 1. Таліби бродять по вулицях афганської столиці в непримітному одязі й стріляють в тих, хто хоче потрапити в аеропорт, або пробує втекти з недавно захопленого міста.

Таліби пообіцяли не наражати на небезпеку іноземних ...
Таліби пообіцяли не наражати на небезпеку іноземних ... from img.tsn.ua
Чому так трапилося і що буде далі? Таліби бродять по вулицях афганської столиці в непримітному одязі й стріляють в тих, хто хоче потрапити в аеропорт, або пробує втекти з недавно захопленого міста. Хто не погоджується з цією ідеологією. Видайте молодих синів або позбавите їх. Про це пишуть іноземні змі, у тому числі al arabiya та російська служба bbc. Цивільне населення опинилось у ролі живого щита між ісламістами та. Цю інформацію виданню ройтерз уже підтвердили джерела афганського уряду. Не нападати на них, поки ті виходять із афганістану.

Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у.

Таліби у автомобілі національного управління безпеки афганістану на вулиці в кандагарі, 13 серпня 2021 року Рух талібан запропонував владі афганістану перемир. Ці напади стали першими після закінчення у вівторок, 26 травня. The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; Таліби продовжують наступ на кабул. Об'єктами їхніх нападів часто стають школи; Таліби оголосили, що встановили повний контроль над всією територією афганістану. Бойовики талібану заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Цю інформацію виданню ройтерз уже підтвердили джерела афганського уряду. Хто не погоджується з цією ідеологією. Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять На підконтрольних їм територіях вводиться жорсткі правила, які ретельно контролюються. Зазначається, що таліби продовжують бої за контроль над містом кундуз, столицею північної провінції кундуз попри те, що у неділю вони встановили свій прапор на головній площі міста.

Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у. Таліби є послідовниками напрямки ісламу, що має назву ашарізм. Таліби зайняли президентський палац й готуються проголосити ісламський емірат. Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять Рух талібан запропонував владі афганістану перемир.

Таліби вбили 16 афганських солдат - Главком
Таліби вбили 16 афганських солдат - Главком from glavcom.ua
Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану. Цю інформацію виданню ройтерз уже підтвердили джерела афганського уряду. Таліби захопили владу в афганістані: Об'єктами їхніх нападів часто стають школи; Таліби оголосили про захоплення центру провінції тахар на північному сході афганістану 15:02 08.08.2021 дванадцять членів однієї сім'ї загинули на сході афганістану внаслідок підриву. 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Видайте молодих синів або позбавите їх. Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у.

Зазначається, що таліби продовжують бої за контроль над містом кундуз, столицею північної провінції кундуз попри те, що у неділю вони встановили свій прапор на головній площі міста.

12 серпня, 12:26 світ 1. Зазначається, що таліби продовжують бої за контроль над містом кундуз, столицею північної провінції кундуз попри те, що у неділю вони встановили свій прапор на головній площі міста. Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у. Таліби є послідовниками напрямки ісламу, що має назву ашарізм. Хто не погоджується з цією ідеологією. Учитель англійської мови, що застряг в кабулі. Кілька людей розповіли про вимоги талібів, щоб їх ряди були сповнені: Таліби зайняли президентський палац й готуються проголосити ісламський емірат. Таліби продовжують наступ на кабул. На підконтрольних їм територіях вводиться жорсткі правила, які ретельно контролюються. Видайте молодих синів або позбавите їх. Таліби бродять по вулицях афганської столиці в непримітному одязі й стріляють в тих, хто хоче потрапити в аеропорт, або пробує втекти з недавно захопленого міста. Чому так трапилося і що буде далі?